Tips

Navnelapper for fleksibel merking: [1-3 dagers produksjonstid]
Klistremerke navnelapper som kan brukes til både klær, sko og utstyr. Fest lappene godt til vaskelappen i tøyet, vent minst 24 timer til første vask. Kan også festes direkte på tøy som har lav vasketemperatur (ull), men det anbefales strykemerker for permanent merking..
Disse navnelappene kan vaskes i oppvaskmaskin og vaskemaskin på 60 grader. De tåler også tørking i tørketrommel. Ved merking av tøy som vaskes på høyere temperatur anbefales strykemerker for sikker merking.

 

Strykemerker, sitter som støpt, BEST I TEST (MERKELAPP): [1 dag produksjonstid]
Velegnet for merking av alle typer klær og tekstiler som tåler strykejern. Merkene strykes enkelt og raskt på klærne for permanent merking. Dette er det tradisjonelle strykemerket som har vært i markedet i over 30 år, sitter som støpt og tåler 90 graders vask i maskin.

Utforming
Del lange navn over flere linjer. Skriv kortest mulig på hver linje for å unngå at skriften blir svært liten. Bruk lys skrift på mørk bakgrunn og mørk skrift på lys bakgrunn.
Bruk forkortelse/initialer for lange navn, for å få større skrift og bedre lesbarhet.
Vi anbefaler mellomrom i telefonnummer for bedre lesbarhet, eks.: 11 22 33 44.
Unngå bruk av 2 telefonnummer på samme linje ved bruk av motiv på merkelappen.

Stempel

For enkel og rask merking av lyse tekstiler kan du bruke stempel. Stempelet fra Dinmerkelapp.no kommer med stempelpute spesielt beregnet for trykk på tekstil.

Stempel tåler opptil 30 vask på 60 grader og kan også vaskes på 90 grader. Stempel kommer ferdig montert.

Frakt inkludert
På alle bestillinger av fargelapper og merkelapper er frakt inkludert i prisen på produktet. Bestiller du andre produkter i tillegg (tilbehør som f.eks tekstiltusj) kommer en liten portokostnad på kr 19 i tillegg.

Kampanjekode

Har du mottatt en kampanjekode som gir deg rabatter ved kjøp av merkelapper? Denne legger du inn i handlekurven før du betaler.

OBS! Du kan du benytte 1 kampanjekode på hver ordre, det er ikke mulig å kombinere flere koder på samme ordre.